Les figures del circuit català es donen cita al 8è Súper Gran...

Les figures del circuit català es donen cita al 8è Súper Gran Slam de Pàdel ‘Salerm Cosmètics’ del CE Valldoreix

0 1063

El torneig, que reparteix un total de 4.500€ en premis, es va presentar el dilluns a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix amb la presència del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell i del president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández.

La celebració del torneig, que tindrà lloc entre els dies 26 de març i 2 d’abril, dona el tret de sortida a l’extensa agenda d’actes que al llarg de l’any s’aniran celebrant per celebrar el 50è aniversari del CE Valldoreix. Com en les set anteriors edicions l’organització tècnica del torneig va a càrrec de l’acadèmia BTT (Barcelona Total Tennis), empresa que gestiona l’escola de tennis i pàdel del Club Esportiu Valldoreix. El club valldoreixenc ha fet una clara aposta pel pàdel els darrers anys.

Un altre dels grans al·licients per a participants i espectadors és la presència de grans palistes que competeixen al circuit català, encapçalats pels jugadors professionals del club Paula Eyheraguibel i Ricky Martínez, directora de pàdel i director de competició de pàdel, respectivament. Tan un com l’altre han volgut destacar la qualitat del torneig i han convidat tothom a prendre part de la competició.

Enguany els organitzadors esperen que la xifra de participants pugui superar les 220 parelles participants, atès que tan des de l’organització com des de la federació es treballa per assolir una alta participació motivada pel caràcter social del torneig que distribuirà els participants entre un ampli ventall de categories en funció del seu rànquing i nivell.

El president Josep Puig va voler donar les gràcies a les empreses patrocinadores pel suport que donen per tirar endavant un torneig que ‘és de gran importància per a Valldoreix, ja que la celebració del Súper Gran Slam situa el nostre poble en el mapa i ens dóna visibilitat arreu’.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta