Les Milles de Valldoreix consoliden la seva aposta per ser una cursa...

Les Milles de Valldoreix consoliden la seva aposta per ser una cursa familiar apta per a tots els públics

0 468

El bon ritme d’inscripció, que ja supera en un 40% els inscrits en el mateix moment de fa un any, fa augurar una gran participació d’atletes a la 15 edició de les Milles de Valldoreix, fet que respalda la decisió de l’EMD de Valldoreix de convertir la prova en mixta per incrementar l’afluència de participants.

En total ja s’han apuntat 61 persones per participar a les Milles de Valldoreix, de les quals 29 ho han fet a les curses de 3 i 5 milles i les 32 restants ho han fet a les curses infantils. Aquestes xifres contrasten amb les de fa tot just un any quan a la prova s’havien inscrit en total 19 persones, 16 a les curses infantils i 3 a les distàncies de 3 i 5 milles. Tot i la valoració positiva, tant la direcció de la prova com l’EMD-Valldoreix esperen que el ritme d’adhesions segueixi creixent i el dia 17 de març les Milles de Valldoreix siguin una festa de l’esport en família i oberta a tothom.

Aquest és el missatge que els organitzadors van transmetre durant la presentació de les Milles de Valldoreix, feta aquesta setmana a l’EMD de Valldoreix i que va estar presidida pel vocal d’Esports de l’EMD, Bernat Gisbert i va comptar amb la presència del del  director de la Cursa, Rafa Meléndez i el director esportiu del Complex Esportiu de Valldoreix, Àlex López. La presentació va comptar també amb la presència del paratleta Dani Nafría com a convidat de luxe i que farà d’ambaixador de la prova.

L’altra gran aposta de l’organització per enguany és reforçar el missatge de foment de la pràctica esportiva entre els més petits i per aquest motiu les curses infantils no seran competitives i premiaran l’esforç de tots els participants amb una medalla commemorativa.

La cita és el 17 de març a la zona esportiva del carrer Brollador, des d’on a les 9:30 del matí es donarà la sortida de les proves de 3 i 5 milles. Serà a partir de les 11:30 quan començaran les curses infantils. Les persones interessades en participar poden fer la inscripció al web: www.millesvalldoreix.com. El preu per participar és de 10 euros pels majors de 18 anys. Els menors i les persones aturades no han de pagar.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta