Les 15enes Milles de Valldoreix es consoliden amb un fort increment de...

Les 15enes Milles de Valldoreix es consoliden amb un fort increment de participació

0 581

Més de 400 atletes s’han aplegat aquest dissabte al carrer Brollador per disputar la cursa atlètica amb més tradició de Valldoreix, que ha superat amb nota el difícil exàmen de canviar de format i s’ha consolidat com una de les cites de referència del calendari atlètic.

Un any després que les Milles de Valldoreix deixessin el seu format femení tradicional per incloure la participació masculina, la cursa s’enfrontava al difícil repte de créixer en participació, en un context en què la majoria de les proves atlètiques populars estan perdent inscripcions per la gran oferta del mercat. I el va superar amb nota, creixent en inscripció en més de 30 atletes i, el que és més important, en participació, amb un increment de més de 100 esportistes a la línia de sortida.

Entre tots els participants el més ràpid a la prova de 5 milles va ser el corredor Carlos Castillo, que va creuar la línia de meta amb un temps de 00:27:27, mentre els seus. En categoria femenina la guanyadora va ser Esther Cruz, que va aconseguir un temps de 00:34:03.

A la distància de 3 milles la més ràpida entre les dones va ser Sandra Alonso (00:20:22). En categoria masculina el guanyador va tornar a ser Josep Díaz (00:16:07), que va repetir al graó més alt del podi per segon any consecutiu i rebaixant la seva pròpia marca.

La participació infantil ha estat un any més un dels pilars de la prova de Valldoreix amb una participació de més de 200 nens i nenes, fet que confirma el gran creixement de les Milles de Valldoreix com una prova de referència en la promoció de l’atletisme i l’activitat esportiva entre els més petits.

Ja estan disponibles totes les fotografies de la 15a edició de les Milles de Valldoreix. Tots els participants podeu consultar totes les galeries de fotos de la prova i descarregar-vos les imatges.

Fotos 15a Milles de Valldoreix

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta