Les ONG Proactiva Open Arms i Nasco Feeding Minds expliquen la seva...

Les ONG Proactiva Open Arms i Nasco Feeding Minds expliquen la seva tasca humanitària a Valldoreix

Òscar Camps, president d'Open Arms, i Josep Puig, president de l'EMD-Valldoreix, l'any 2016

La Casa de la Vila acollirà dues conferències sobre acció humanitària amb la participació de les ONG Proactiva Open Arms i Nasco Feeding Minds, entitat estretament unida a Valldoreix a través del seu president, Ousman Umar, en el marc de col·laboració entre l’EMD i les dues entitats.

La Casa de la Vila de Valldoreix acollirà aquest mes dues xerrades de conscienciació i sensibilització sobre la dramàtica situació humanitària que pateixen els migrants africans i refugiats que creuen la Mediterrània per arribar a Europa. Proactiva Open Arms oferirà la seva experiència de prop de 4 anys salvant gent al mar, a través del testimoni d’un voluntari de l’ONG barcelonina. De la seva banda, l’organització Nasco Feeding Minds explicarà al públic assistent a la Casa de la Vila de Valldoreix l’experiència vital de supervivència i superació del seu president, Ousman Umar. Aquest valldoreixenc d’adopció va arribar a la vila després de creuar el Sahara a peu i la Mediterrània en pastera i ser adoptat per una família de Valldoreix.

La conferència d’Open Arms se celebrarà el dia 15 de maig a les 18:30h i exposarà la finalitat de l’ONG nascuda a Badalona a través d’un repàs de les últimes accions de l’organització humanitària, posant l’accent en la important tasca que l’entitat realitza a les aigües de la mar Mediterrània tot i les intenses dificultats. La segona xerrada anirà a càrrec de l’organització Nasco Feeding Minds, que aproparà a la ciutadania, dimarts 21 de maig a les 18:30h, el projecte del valldoreixenc Ousman Umar. La iniciativa consisteix a garantir l’alfabetització digital als infants de Ghana, el país d’origen d’Umar, amb l’objectiu de proporcionar als nens i nenes ghanesos d’eines modernes que els permetin ampliar les seves opcions d’un millor futur.

Les dues conferències són amb entrada lliure per a tothom, amb límit d’aforament i tindran una durada aproximada d’una hora.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta