Les parelles Osoro-Brito i Rivera-Bueno s’enduen la 8ª edició del Super Gran...

Les parelles Osoro-Brito i Rivera-Bueno s’enduen la 8ª edició del Super Gran Slam de pàdel Salerm Cosmètics de Valldoreix

0 414

Els equips formats per Aranza Osoro i Nela Brito en noies i Rubén Rivera i Toni Bueno en homes són els nous campions del VIII Super Gran Slam ‘Salerm Cosmetics’ de Valldoreix, després d’aconseguir imposar-se davant els seus rivals a una nova edició del torneig valldoreixenc.  

Les pistes del Club Esportiu Valldoreix han estat l’escenari un any més de la celebració aquesta setmana dels enfrontaments d’alt nivell de la vuitena edició del torneig Super Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel. Les figures més destacades del món del pàdel català s’han trobat del 15 al 22 de juliol a la vila per disputar un torneig de pàdel, que porta vuit exitoses edicions convocant els millors especialistes de la modalitat a les instal·lacions del club valldoreixenc.

Les dues finals del campionat es van disputar ahir diumenge 22 de juliol partir de les 10:00h, començant per la final femenina. La parella Anna Cortiles i Xènia Clascà es van enfrontar a les argentines Aranza Osoro i Nela Brito, amb victòria per a l’equip Osoro-Brito per 6-1 i 6-1. En categoria masculina, els jugadors Ruben Rivera i Toni Bueno van aixecar el merescut guardó després de vèncer al duet format per Andrés Britos i David Luque per 6-4 i 6-4.

La novetat d’enguany va ser que les dues finals es van poder seguir en directe a través del nou canal de YouTube de la Federació Catalana de Pàdel, que ha estrenat la iniciativa de retransmetre els partits de pàdel a través de les xarxes socials per streaming durant el torneig valldoreixenc.

L’èxit de participació i assistència de la competició ha estat possible gràcies a l’organització tècnica la Barcelona Total Tennis Academy, el suport de la Federació Catalana de Pàdel i de la World WPA Padel Academy.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta