Les restriccions per la pandèmia de la Covid-19 marquen la celebració dels...

Les restriccions per la pandèmia de la Covid-19 marquen la celebració dels actes de la Diada a Valldoreix

0 183

Els actes es limitaran a la lectura del manifest institucional de l’11 de setembre, a càrrec del president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, seguit de l’ofrena floral a càrrec dels portaveus dels grups polítics de la corporació.

Els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Valldoreix començaran a les 11:00 hores als Jardins 11 de Setembre, annexos a la Casa de la Vila de Valldoreix, amb la lectura del manifest amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, a càrrec del president Josep Puig.

Un cop pronunciat el manifest serà el torn de l’ofrena floral, que quedarà restringida als portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal, que faran l’ofrena floral de manera conjunta, al monument dedicat a la memòria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets i Pujol. Per l’excepcional situació sanitària no s’obrirà l’ofrena a la ciutadania, les entitats i les associacions de la vila i la celebració quedarà emmarcada en l’àmbit estrictament institucional.

Pel mateix motiu sanitari no es farà la cloenda de l’acte amb la cantada dels himnes Nacional de Catalunya i de Valldoreix, que tradicionalment ha estat protagonitzada pels cantaires de la Coral l’Harmonia de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta