L’Escola Bressol de Valldoreix celebra el final de curs amb música i...

L’Escola Bressol de Valldoreix celebra el final de curs amb música i ball per a petits i grans

0 1401

La festa de final de curs de l’Escola Bressol de Valldoreix va aplegar un centenar persones, entre nens, pares i familiars, que van gaudir d’un espectacle de musical familiar acompanyat d’un berenar.

Nens, pares i avis van assistir a la festa de cloenda del curs escolar organitzada l’Escola Bressol de Valldoreix i que va començar amb una activitat infantil d’animació musical familiar. L’activitat celebrada al pati de l’escola bressol amb un espectacle que va posar a ballar a pares i infants, que van gaudir de la proposta. El fi de curs de la bressol celebrat el divendres 15 de juliol es va completar amb un berenar per a tots els assistents.

Al vespre, pares i mares d’alumnes de l’escola van seure a sopar per celebrar el fi de curs. El sopar, organitzat per l’AMPA de l’escola, va consistir en una degustació de plats portats pels mateixos pares. Un cop finalitzat el sopar es van fer públics els guanyadors del concurs de plats cuinats pels pares i es va celebrar un bingo, que va posar el punt final a la vetllada.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta