L’Escola de Música celebra el final de curs presentant en societat l’‘Himne...

L’Escola de Música celebra el final de curs presentant en societat l’‘Himne dels 20 anys’

0 303

L’Escola de Música de Valldoreix celebrarà la seva festa de final de curs el pròxim 14 de juny amb la presentació de l’himne commemoratiu del vintè aniversari de l’EMV i l’entrega de diplomes a l’alumnat, l’actuació dels conjunts instrumentals del centre i un concurs-sopar amb ball a càrrec de la banda del professorat de l’escola.

El centre d’ensenyament musical valldoreixenc convida a tota la ciutadania de la vila a celebrar plegats l’arribada del final del curs 2018/2019. La festa grossa omplirà l’Espai Garden de ritme i rauxa, però també d’emotivitat, el divendres 14 de juny a partir de les 18:30h.

Els alumnes, els professors i les famílies de l’EMV es donen cita divendres de la setmana vinent a l’Espai Garden, a tocar de la Casa de la Vila, que esdevindrà l’escenari on tindrà lloc la celebració del fi de curs de l’escola i que començarà amb el ja tradicional concert dels conjunts de guitarres, vent, piano i corda. En primera instància, el conjunt de guitarres escalfarà l’ambient amb les cançons ‘Happier’, de Marshmello i ‘Volcans’ de Búhos’ mentre que, en segon lloc, l’orquestra de petits interpretarà la mítica ‘Highway to Hell’ d’AC/DC. En tercera posició, l’orquestra de mitjans farà sonar ‘Sweet Dreams’ d’Eurythmics i ‘Hung Up’ de Madonna mentre que, per acabar, l’orquestra de grans engrescarà la sala amb temes de la banda SKA-P. Aquesta exhibició dels conjunts musicals de l’EMV donarà pas a l’acte d’entrega de diplomes a l’alumnat de l’escola, per reconèixer els mèrits acadèmics assolits durant el curs, i a la presentació de l’Himne dels 20 anys de l’Escola de Música, en commemoració de les dues dècades del naixement de l’entitat educativa. Les interpretacions musicals de l’alumnat i els actes de reconeixement acadèmic posaran el toc emotiu i alegre de la vetllada per celebrar del final del període escolar i l’inici de les esperades vacances d’estiu.

La cloenda s’allargarà fins a aproximadament les 23:30 amb la celebració d’un sopar-concurs a la fresca, obert a la participació de tots els assistents amb plats casolans d’elaboració pròpia, amb prèvia inscripció a la competició gastronòmica a través de l’enllaç www.doodle.com/poll/wx2a42fhg6dkygqa. Després de l’àpat, els assistents desgustaran el terra de l’Espai Garden amb un ball que no deixarà ningú a la seva cadira.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta