L’Escola de Pàdel del Complex Esportiu fa un pas endavant centrat en...

L’Escola de Pàdel del Complex Esportiu fa un pas endavant centrat en la competició

0 518

L’escola de pàdel presenta la temporada a l’EMD-Valldoreix amb la ferma voluntat del Complex Esportiu de Valldoreix d’avançar cap a la competició professional i la visibilitat social del club de la mà de l’assessor de l’entitat valldoreixenca i excampió de Catalunya de pàdel (2014), Adrián Biglieri.

La Casa de la Vila de Valldoreix ha acollit la presentació de la temporada de l’escola de pàdel del Complex Esportiu amb propostes molt ambicioses des del punt de vista competitiu. La presidenta accidental Susana Herrada i el vocal d’Esports, Bernat Gisbert, han acompanyat al director esportiu, Àlex López, la gerent del CEV, Núria Sàbat i l’assessor i reconegut esportista argentí Adrián Biglieri. L’excampió de pàdel i col·laborador del club des de fa dos anys, va ser l’encarregat de destacar la bona feina de l’escola fins ara i obrir el camí cap a una millora en la filosofia d’ensenyament semblant a la d’una acadèmia.

Entre les propostes pel nou curs, l’entitat posa sobre la taula la creació d’un equip de nens de 9-15 anys per participar al circuit de la Federació Catalana de Pàdel. D’aquesta forma, l’escola vol aconseguir que els joves esportistes adquireixin coneixements des d’edats primirenques i una millor iniciació en la competició oficial. Un altre punt que es va debatre a la presentació va ser la visibilitat de l’escola de pàdel per aconseguir més presència social dins el panorama palístic. L’entitat destaca la figura i els coneixements de Biglieri com uns bons actius perque l’escola de pàdel del CEV avanci cap a una major rellevància dels esportistes, molt important dins el món del pàdel.

Amb el nou replantejament de la gestió competitiva de l’escola de pàdel del CEV, a partir de la nova temporada, alguns nens i nenes disputaran partits de la Federació Catalana de Pàdel d’una iniciativa d’un equip de 12 infants que competeixen a la categoria padelkids.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta