Èxit de la 5ª edició de l’Oktoberfest de Vall d’Or, que aplega...

Èxit de la 5ª edició de l’Oktoberfest de Vall d’Or, que aplega més d’un miler de persones a l’Espai Garden

La 5a Oktobersfest de Vall d’Or va transportar un any més Valldoreix al cor d’Alemanya, amb una festa de concerts de música per a tots els gustos, actuacions de folclore tradicional, concurs de vestits bavaresos i els millors àpats alemanys, que es va allargar durant tot el dissabte. Des de les 12 del matí fins a la 1 de la matinada, més d’un miler de valldoreixencs es van donar cita a l’Espai Garden, que durant tot el dissabte es va convertir en un enclavament de Munic a ple centre de Valldoreix.

Les paraules del president de l’EMD-Valldoreix van inaugurar oficialment la festa, mentre que la Big Band de l’Escola de Música es va encarregar de donar el tret de sortida musical a la celebració. Professors i alumnes del centre musical de Valldoreix es van coordinar per fer gaudir al públic d’una jornada protagonitzada pel bon ambient i la gastronomia tradicional.

A les 2 de la tarda va ser el torn de 25 músics provinents del cor de Munic. Els ‘Blaskapelle Ei-gspuit’ van animar els assistents amb cançons purament bavareses, creant un intens lligam amb la cultura i tradicions del länder alemany, acompanyant així el tradicional dinar amb el que es caracteritzen els pobles i ciutats de la regió de Bavària.

A partir de les 6 de la tarda l’Orquesta Vinylics va oferir un espectacle rocker, amb cançons amb les que era impossible quedar-se quiet i amb els que els més petits fins als seus avis i àvies van omplir la pista de ball.

L’esperat concurs de vestits tradicionals bavaresos va tenir lloc a les 8 del vespre. Aquells que es van atrevir a viure l’Oktoberfest d’una manera completament bavaresa van sortir a l’escenari en parelles i, després d’una intensa deliberació per part del jurat, aquest va donar a conèixer l’ajustada classificació i va otogar els premis als merescuts guanyadors. Després de la competició The Blues Breakers van continuar fent ballar al públic fins que l’Oktoberfest va abaixar el teló fins l’any vinent.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta