L’exposició ‘El Tennis i la Vila’ fa un recorregut pels 50 anys...

L’exposició ‘El Tennis i la Vila’ fa un recorregut pels 50 anys d’història del Club Esportiu Valldoreix

L’exposició compta amb valuoses peces de material esportiu dels inicis del Club Esportiu Valldoreix, raquetes de reconeguts tennistes com Andy Murray o Rafa Nadal, un trofeu original del trofeu ‘Conde de Godó’ i un recull d’imatges dels moments històrics més representatius de l’entitat.

El president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig, va donar el 14 de desembre el tret de sortida a la sala d’exposicions de la Casa de la Vila a la mostra ‘El Tennis i la Vila’, la qual s’enmarca en els actes de conmemoració del 50é aniversari del CEV. Les portes de l’espai estaran obertes a tothom que vulgui fer un cop d’ull a l’interessant col·lecció fins el 30 de gener de 2018.

La presència del cèlebre tennista i ex nº 5 del rànking ATP, Tommy Robredo, va acompanyar als representants del govern de l’EMD-Valldoreix i al públic durant l’obertura de l’exposició, on al acabar els parlaments de les autoritats es va oferir un refrigeri per a tots els assistents. L’extensa col·lecció de fotografies dels moments més importants del Club Esportiu Valldoreix omple les parets de la sala de l’EMD, mentre que una antiga xarxa de tennis ocupa un lloc central de la mostra. Altres peces i estris esportius com vestimenta de fa mig segle dels atletes del CEV o raquetes utilitzades durant els primers passos del club valldoreixenc envolten el trofeu ‘Conde de Godó’, cedit per Rafa Nadal i una de les peçes estrelles de l’exposició, juntament amb un recull de raquetes d’importants tennistes com del propi Rafa Nadal o l’escocès Andy Murray, entre d’altres.

La iniciativa de l’EMD de Valldoreix, que compta amb el suport del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, l’acadèmia Barcelona Total Tennis i la Generalitat de Catalunya, forma part d’un seguit de reconeixements als 50 anys d’existència d’una entitat esportiva referent de la vida esportiva de la vila com és el Club Esportiu Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta