L’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona celebrarà el seu 70è aniversari a...

L’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona celebrarà el seu 70è aniversari a Valldoreix

0 226

La reconeguda Orquesta d’Acordions de Barcelona, que enguany compleix 70 anys d’existència, pujarà el proper dissabte 24 de novembre a l’escenari de la Nau de Cultura per oferir una actuació completament gratuïta sota la batuta del mestre Jesús Otero.

 La vila de Valldoreix té una cita inel·ludible amb la música instrumental de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona (OCAB), dirigida pel reputat director d’orquesta barceloní, Jesús Otero. La Nau de Cultura estarà a punt per acollir a tothom qui vulgui assistir al recital, organitzat pel VEN, amb la col·laboració de l’EMD de Valldoreix, dissabte 24 de novembre a partir de les 19:30h.

L’OCAB ha volgut que la vila es converteixi en l’escenari ideal d’una de les seves interpretacions l’any que la banda, fundada el 1948 com la primera orquesta d’acordions d’Espanya, celebra el seu 70è aniversari. Jesús Otero, director de l’Orquestra d’Acordions de Barcelona i immers al món de la música des de la primerenca edat de 8 anys, serà l’encarregat de dirigir els instruments i aconseguir que la vetllada es converteixi en tot un èxit, com ho ha fet a les sales més emblemàtiques del continent i les principals cadenes de televisió europees. L’organització prega puntualitat al assistents ja que a l’hora prevista els encarregats tancaran les portes i, tot i que l’aforament és limitat, l’espectacle és totalment gratuït.

La commemoració 70è aniversari de l’Orquestra d’Acordions barcelonina arribarà al seu punt àlgid amb un concert a l’Auditori de Barcelona el 22 de desembre amb un preu d’entrada d’entre 12€ i 20€.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta