L’Orquestra Terrassa48 omple de música la històrica masia de Can Monmany

L’Orquestra Terrassa48 omple de música la històrica masia de Can Monmany

0 353

L’espai de la masia de Can Monmany va acollir per primer cop un recital del Cicle de Concerts de Valldoreix, amb l’actuació de de l’orquestra Terrassa48 interpretant ‘Les estacions’. La cita va aconseguir exhaurir totes les localitats posades a la venda amb antel·lació.

El primer dels dos concerts previstos en el Cicle de Concerts a l’antiga masia de Can Monmany va tenir lloc el passat dissabte 1 de juny. La cita musical va omplir totes les localitats ubicades als jardins de l’històric mas valldoreixenc, que es va transformar en un escenari idíl·lic per gaudir de l’espectacle ‘Les estacions’ de l’orquestra terrassenca. El recital, que va encandilar el públic assistent, va consistir en una elaborada fusió de les millors peces del compositor rus Txaikovski amb les harmòniques composicions del músic italià Antonio Vivaldi.

Passaven pocs minuts de les 21:30h, quan el reputat mestre estatunidenc Barry Sergent va alçar la seva batuta per donar inici a l’esperat concert. Can Monmany es va declarar indiscutiblement com a capital del romanticisme txaikovskià i de la intensitat de les notes de Vivaldi amb la interpretació intercalada de peces d’ambdós músics, en representació de cadascuna de les estacions de l’any. ‘Les nits de Maig’, de Txaikovski i ‘Primavera’, de Vivaldi, van ser les cançons encarregades d’encetar el concert i simbolitzar l’estació de les flors, mentre que la part dedicada a l’estiu va comptar amb les melodies de la composició ‘Bacarolle’ i la interpretació de la peça ‘Estiu’, de Vivaldi. La tardor va estar representada amb els sons magistrals de ‘La cançó de tardor’, del músic rus i per Tardor, del compositor italià mentre que l’hivern va posar punt final a l’actuació de la mà de les embriagants melodies ‘Febrer’, de Txaikovski i Hivern, de Vivaldi. L’excepcional actuació dels terrassencs va satisfer al públic que, de ben segur, repetirà al pròxim i últim concert del Cicle, previst per dissabte 8 de juny.

La mostra de dissabte vinent estarà protagonitzada per l’eclèctic músic i compositor barceloní Eduard Iniesta, que arriba a Valldoreix per presentar el seu nou treball, ‘Forat Blanc’. Tothom qui no es vulgui perdre l’actuació pot adquirir la seva entrada anticipada al Departament de Cultura de l’EMD (dilluns i dijous de 17:00 a 19:00 hores) per un preu de 10€. Les entrades que quedin disponibles abans de la celebració del concert, el 8 de juny a les 21:30h, estaran a la venda una hora abans de l’inici de l’actuació.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta