L’última Junta de Veïns abans d’eleccions aprova el retorn dels terrenys de...

L’última Junta de Veïns abans d’eleccions aprova el retorn dels terrenys de l’estació cedits a Sant Cugat per fer HPO

0 496

El darrer ple del mandat va aprovar deixar sense efecte el conveni de cessió a l’Ajuntament de Sant Cugat de 3 terrenys, ubicats a l’entorn de l’estació, destinats a fer habitatge protegit, així com donar llum verda al i primer pas del projecte d’urbanització de l’aparcament i l’entorn de la Pl. de Can Cadena.

La Sessió Plenària d’ahir dijous, última abans de les eleccions municipals del proper 26 de maig, va servir perquè els representants de tots els grups es posséssin d’acord en deixar sense efecte el conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Cugat pel qual l’EMD de Valldoreix cedia 3 terrenys de l’entorn de la plaça de l’Estació per tal que es desenvolupés habitatge de protecció oficial. Un cop transcorreguts 6 anys de la signatura de l’acord, que data de l’any 2013, la no execució de l’HPO pactat ha motivat que l’administració valldoreixenca hagi demanat el seu retorn, per considerar-se que l’àmbit de l’estació no és el més adient per ubicar l’oferta d’habitatge protegit. Amb tot, tant l’EMD com l’Ajuntament de Sant Cugat no renuncien a construir habitatges de protecció oficial al territori, tal com es demostra amb la promoció que està plantejada al carrer Santjoanistes.

El plenari de Valldoreix també va votar en bloc la moció de la CUP-PC de suport a un programa municipal per atendre adequadament els menors estrangers no acompanyats (MENA). La proposta de la CUP-PC proposa establir un programa municipal d’atenció dels MENAs amb compromís de treballar emb la col·laborar d’altres organismes públics i de protocol·litzar l’arribada dels menors per facil·litar la seva integració social i laboral.

Durant la sessió d’ahir també es va aprovar, aquest cop amb l’abstenció de tota l’oposició, donar llum verd al pla especial d’assignació de serveis tècnics al voltant de la Pl. Can Cadena, primer pas per a posar en marxa el projecte d’urbanització de l’aparcament de Can Cadena i l’entorn de la principal entrada de la vila.

Finalment, el plenari va aprovar una modificació pressupostària per incloure al pressupost varies partides, entre les que van destacar: 305.000€ per a la rehabilitació de les cobertes de Can Monmany; i 24.000 euros per dur a terme una campanya de control de la vespa asiàtica. Aquesta modificació va rebre el vot favorable del govern, l’abstenció dels grups de la CUP-PC i ERC-MES i el vot contrari de Cs.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta