Més de 500 joves promeses del tennis disputen el torneig Rafa Nadal...

Més de 500 joves promeses del tennis disputen el torneig Rafa Nadal Tour al Club Esportiu Valldoreix

0 364

Les pistes de terra batuda del Club Esportiu Valldoreix han estat, un any més, l’escenari en què més 500 joves valors del tennis s’han citat, del 12 al 20 d’abril, per demostrar les seves capacitats durant el prestigiós trofeu Rafa Nadal.

Una munió de participants i assistents a l’espectacle esportiu van omplir el recinte del CEV per gaudir dels esperats enfrontaments de la reconeguda competició tennística. El club valldoreixenc va acollir, del 12 al 20 d’abril, una de les etapes del reconegut certamen, promocionat pel tenista mallorquí Rafa Nadal, que durant tot l’any recorrerà diferents indrets d’arreu de la península.

El circuit aplega els millors tenistes SUB-12 i Sub-14 sobre la pista de terra batuda del CEV. La fase prèvia de la competició es va resoldre del 12 al 14 d’abril, mentre que la fase final del campionat es va realitzar del 15 al 20 d’abril, a on el jove Daniel Pillips es va alçar amb la primera posició a la categoría SUB-14, mentre que Raquel Caballero va ser la guanyadora de la mateixa cartegoria en secció femenina. Per altra banda, Alexia González Galiño i Sergio Planella van pujar al podi més alt de la categoría SUB-12 femenina i masculina, respectivament.

El torneig va ser tot un èxit de participació i va comptar amb un elevat nivell en els enfrontaments. A més, el certamen va complir el seu objectiu principal de ser un exemple per a la difusió de valors esportius com, el joc net, l’esportivitat i l’esforç, a travès d’activitats lúdiques i educatives organitzades pel club.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta