Més d’un miler de veïns omplen els carrers de Valldoreix per seguir...

Més d’un miler de veïns omplen els carrers de Valldoreix per seguir la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient

0 870

La plaça Maria Sabater es va vestir un any més de gala el passat 5 de gener per donar la rebuda a Ses Majestats els Reis d’Orient que, acompanyats per la tradicional comitiva de carrosses i vehicles engalanats, van finalitzar a la plaça a tocar de l’església de l’Assumpció el recorregut pels carrers de la vila.

De nou, la nit més màgica de l’any pels més petits es va iniciar amb la cavalcada del Reis Mags organitzada per l’EMD. Abans però, tots els que van estar a la plaça Mas Roig esperant l’arribada de Ses Majestats van poder gaudir de prop de mitja hora de música en directe.

Tocaven les sis de la tarda quan, a la confluència entre el carrer Sant Albert i la rambla Mn. J. Verdaguer, es va donar el tret de sortida de la comitiva reial que va recórrer els carrers de Valldoreix, posant punt i final al recorregut a la plaça Maria Sabater, després de fer el recorregut per diferents carrers de la vila. Al seu pas per Valldoreix els Tres Reis van passar per la plaça del Casal de Cultura (C/ Sant Albert cantonada amb Rbla. Mn. J. Verdaguer) Rbla. Mn. J. Verdaguer, Pl. Pompeu Fabra, Pl. Mas Roig, Av. Mossèn Jacint Verdaguer, Pg. Oreneta, Pl. dels Ocells, Av. Alcalde Ramon Escayola, Pg. Nard fins a la Pl. Maria Sabater, on els Reis van fer l’ofrena al nen Jesús a l’església de l’Assumpció.

Per a tots els qui no van seguir la totalitat de la rua a peu i van preferir esperar l’arribada dels Reis Mags a la plaça Maria Sabater, l’EMD de Valldoreix va organitzar tot un seguit d’activitats infantils. Un taller per a fer un dibuix als reis, un taller de pintura de cares, diferents jocs infantils i una xocolatada per a tothom van ser les propostes pensades per l’EMD per amenitzar l’espera i fer passar el fred de la millor manera.

Un dels elements més esperats pels més petits cada any són els caramels i enguany tampoc van faltar a la cita. En total van ser 300 quilos de caramels els que es van llençar des de les 15 carrosses que formaven la comitiva reial.

Un cop finalitzat el recorregut de la cavalcada, la plaça Maria Sabater va ser l’epicentre de la festa i on els Reis Mags van recollir les cartes dels nens i nenes de Valldoreix. Aquest va ser el moment triat pel president de l’EMD, Josep Puig, per donar la benvinguda als Reis Mags en nom de tot l’equip de govern i de tots els valldoreixencs. Josep Puig va donar la paraula a Melchor que, en nom dels tres Reis, va agrair la presència de tots i cada un dels assistents.

Abans que Melcior, Gaspar i Baltasar comencessin a rebre els infants i les seves cartes, el president Puig va aprofitar també aquest moment per anunciar els noms dels guanyadors del Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis 2017. Els premiats van ser l’Hípica Domènech-Dunfoy (1er premi), els Marxosos del Vallès (2on premi) i el Club de Tennis (3er premi). Els premis del Concurs de Carrosses es lliuraran durant la festa de Carnaval.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta