Music’al Cor i la Coral l’Harmonia fusionen música i cinema amb ‘Un...

Music’al Cor i la Coral l’Harmonia fusionen música i cinema amb ‘Un Concert de Pel·lícula’

0 479

La Coral l’Harmonia i la seva secció jove conviden la ciutadania de Valldoreix a gaudir del recital ‘Un concert de pel·lícula’, que dirigit per la magistral batuta d’Albert Santiago, farà un ampli repàs de bandes sonores de pel·lícules que han marcat la història del setè art.

 La Coral l’Hamonia i el seu cor juvenil, Music’al Cor, ja ho tenen tot a punt per pujar a l’escenari el pròxim 22 de juny per obsequiar la vila amb un recital que vol ser la demostració de la indisociable relació entre la música i el cinema. La formació musical omplirà la Nau de Cultura, a partir de les 21:00h, amb la força de les interpretacions vocals dels seus i les seves cantaires, amb una actuació dirigida pel mestre Albert Santiago.

L’ocasió promet fer vibrar a tots els assistents al concert amb la interpretació de melodies de pel·lícula inoblidables pel gran públic. Els joves de Music’al Cor interpretaran diversos temes de la reconeguda pel·lícula de Hugh Jackman, ‘The Greatest Showman’. D’altra banda, la coral l’Haromonia posarà veu a les bandes sonores de films com ‘Titanic’, ‘Diamant sur Canapé’, ‘Butch Cassidy and the Sundance Kid’, ‘Les Coristes’, ‘Working Girl’ i del musical cinematogràfic ‘New York, New York’. La sessió, conduïda per director Santiago, comptarà amb el piano del músic Jordi Gaig, membre de l’Orquestra Àrab de Barcelona, pianista del Cor Carlit Gò a partir de les 21:00h spel i professor de l’Escola de Música de l’Eixample de Barcelona.

L’actuació pretén revalidar l’èxit de la passada convocatòria quan Music’al Cor va ser un dels punts forts de la Festa Major de Sant Cugat de 2018. El cor jove va transportar al públic de l’antic celler de Sant Cugat dins les escenes dels seus films preferits amb la cantada de la banda sonora d’Schrek, ‘I’m a believer’; la cançó dels goril·les de Tarzan, ‘Trashing in the Camp’ o ‘Someone in the crowd’, de La La Land.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta