Neus José pren possessió avui com a nova vocal del govern de...

Neus José pren possessió avui com a nova vocal del govern de l’EMD de Valldoreix

0 273

L’equip de govern de l’EMD de Valldoreix tindrà avui de nou els seus 5 vocals amb el nomenament de Neus José com a nova representant al consistori per PDeCAT-Actuem, en substitució de Joaquim Castelló.

La Junta de Veïns de Valldoreix es reunirà avui en sessió extraordinària per incorporar Neus José Rodríguez com a nova vocal al cartipàs municipal. La nova vocal ocuparà el lloc de Quim Castelló, qui el passat mes de novembre va dimitir de tots els seus càrrecs públics a l’EMD per ‘discrepàncies polítiques’.

Neus José Rodríguez es va llicenciar en Magisteri i va cursar a la universitat un Posgrau en Psicologia aplicada a les organitzacions. En l’àmbit professional, José ha exercit funcions administratives durant 6 anys a l’Ajuntament de Rubí i actualment treballa al servei de farmàcia i documentació de la Fundació Puigvert.

La convocatòria plenària tindrà lloc avui 10 de gener a la Sala de Plens de l’EMD a partir de les 18:00h i, a més del nomenament oficial de Neus José com a vocal, el Ple discutirà les retribucions i la dedicació laboral de la nova membre de la corporació municipal.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta