Neus José Rodríguez substituirà a Joaquim Castelló al govern de l’EMD de...

Neus José Rodríguez substituirà a Joaquim Castelló al govern de l’EMD de Valldoreix

0 640

La Junta de Veïns es va reunir ahir en convocatòria extraordinària per certificar la renúncia del vocal Joaquim Castelló, membre del govern de Valldoreix des de 2011, i oficialitzar la proposta de Neus José Rodríguez com a nova vocal de l’EMD de Valldoreix.

L’equip de govern va convocar ahir, 13 de desembre, una Junta de Veïns i Veïnes extraordinària per fer efectiva la renúncia de Castelló i donar pas a Neus José Rodríguez, que assumirà les seves tasques fins les eleccions de maig de 2019. La presidenta accidental de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, va agraïr a Castelló els serveis prestats a la vila des del govern municipal, mentre que Noël Climent (ERC) també va dirigir bones paraules a Castelló, però va lamentar que el ja exvocal no assistís al ple per explicar els motius de la seva decisió.

Joaquim Castelló, Vocal de Medi Ambient, Cultura i Sostenibilitat, va abandonar el govern de l’Entitat Municipal de Valldoreix després de presentar la seva dimissió el passat 28 de novembre per ‘motius polítics’. Castelló era part del govern de Valldoreix com a independent des de 2017, després d’abandonar el PDeCAT per discrepàncies amb la direcció del partit a Sant Cugat.

Un cop la Junta Electoral Central validi la decisió del Ple entre aquest mes i el següent, l’EMD celebrarà una nova sessió extraordinària per a que Neus José pregui possesió del seu nou càrrec com a vocal del govern local de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta