Obres a la plaça de l’Estació de Valldoreix per millorar la mobilitat...

Obres a la plaça de l’Estació de Valldoreix per millorar la mobilitat de la zona

L’EMD de Valldoreix posa en marxa demà un seguit de treballs de millora i adequació de l’espai de la plaça de l’Estació amb l’objectiu d’ampliar la parada del bus urbà i oferir un àrea més endreçada per als usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

La iniciativa de l’Entitat Municipal de Valldoreix busca crear una zona més adequada per la convivència entre la circulació de vehicles i els usuaris, tant del servei de transport urbà de Valldoreix com dels FGC. Els canvis en la distribució urbanística permetran a la ciutadania un ús més racional i cívic de les infraestructures de la plaça.

Els treballs consisteixen en la modificació de la vorera per endreçar el trànsit de vehicles que paren per carregar i descarregar persones a l’estació, l’ampliació de la parada del bus urbà i la realització tasques de repavimentat, que es faran en horari nocturn per evitar al màxim les molèsties a la ciutadania. La previsió és que les obres estiguin enllestides abans de Nadal.

Amb motiu d’aquesta actuació durant tot el dia de demà la parada del bus de Valldoreix es traslladarà a l’espai que ara ocupen els taxis al principi de la rambla Mn. J. Verdaguer. Els taxis, de la seva banda, veuran traslladat el seu espai uns metres més amunt d’on estan situats ara. S’espera que dijous dia 6 tot torni a la normalitat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta