Obres de millora a la xarxa viària de Valldoreix provoquen canvis d’itinerari...

Obres de millora a la xarxa viària de Valldoreix provoquen canvis d’itinerari del bus i afectacions de trànsit aquesta setmana

La parada de la Pl. Joan Gassó de l’autobús urbà quedarà anul·lada demà dijous 19 de juliol al matí de 09:00 a 13:00h, degut a les obres d’instal·lació d’un coixí berlinès al passeig Guineu, que també provocaran modificacions viàries a l’avinguda de Can Monmany.

La instal·lació d’un coixí berlinès per reduir la velocitat del trànsit rodat al Pg. Guineu afectarà el recorregut de la Línia 1 (V1) d’autobús urbà de Valldoreix, que no farà parada a la plaça Joan Gassó. Les obres provoquen també un canvi temporal del trànsit a l’avinguda Monmany a l’alçada del Pg. Carena i fins Pl. Joan Gassó, que passarà a ser de doble direcció entre les 09:00 i les 13:00h, motiu pel qual estarà prohibit aparcar en aquest tram durant tot el matí.

Paral·lelament l’EMD té previst actuar als carrers Pierrot i Enamorats on es duran a terme treballs de millora de la via amb tasques de reparació de l’asfalt. El primer en rebre millores serà el carrer Pierrot demà dijous a partir de les 08:00h, mentre que els els treballs d’asfaltat del carrer Enamorats, a l’alçada del número 25 fins el 35, es faran aquest divendres 20 de juliol. En els dos casos, l’aparcament estarà prohibit en aquestes zones des de primera hora i fins que els treballs d’arranjament estiguin enllestits.

Amb aquestes noves accions d’adequació viària, l’EMD de Valldoreix vol garantir tant la seguretat del trànsit sobre rodes com dels vianants de la vila, evitant la degradació de l’espai i assegurant el respecte a la velocitat màxima de  vila lenta de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta