Pedro Cachín guanya l’XIè ITF Futures BTT Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix

Pedro Cachín guanya l’XIè ITF Futures BTT Academy-Trofeu Internacional Vila de Valldoreix

0 680

El jugador argentí es va imposar amb claredat e 2 sets (6-2/6-1) al brasiler Orlando Luz, en un partit amb poca història en què Cachín no va donar pràcticament cap opció a Luz durant l’hora escassa que va durar la final.

El matx, disputat ahir diumenge a la pista central del Club Esportiu Valldoreix, va tenir molt poca història, ja què el jugador Pedro Cachín va imposar el seu joc amb claredat des dels primers jocs, mentre Orlando Luz lluitava de manera infructuosa per sobreposar-se a l’allau de joc de l’argentí. Al final del primer set el marcador reflexava el domini de Cachín amb un clar 6-2. Però si la primera mànega es va caracteritzar per la superioritat del tennista l’argentí, la segona va ser una repetició de la primera amb un Cachín dominador que es va acabar enduent el set i el partit amb més comoditat i superioritat, si s’escau, que la mostrada durant el primer set.

La final va comptar amb la presència del vocal de Cultura de l’EMD-Valldoreix, Joaquim Castelló que, en representació del president, Josep Puig, va voler donar suport a la celebració un any més a Valldoreix d’un torneig de la importància del Futures, que permet a jugadors joves sumar punts per tal de poder començar a donar les seves primeres passes als tornejos del circuit professional ATP. Castelló va agrair l’esforç desplegat pels jugadors durant la final i va destacar la gran tasca feta pel Club Esportiu Valldoreix al llarg de tota la setmana de competició.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta