Tot a punt a Valldoreix per l’arribada dels Reis Mags de l’Orient

Tot a punt a Valldoreix per l’arribada dels Reis Mags de l’Orient

0 883

La vila donarà la benvinguda als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar amb la tradicional Cavalcada d’aquesta tarda. Ses Majestats arribaran a Valldoreix des d’Orient per encapçalar la mágica comitiva de carrosses engalanades pels carrers de la vila complint l’encàrrec de cada any: repartir il·lusió als nens i nenes de Valldoreix.

Petits i grans esperen a Valldoreix l’arribada de la Cavalcada de Reis amb l’alegria i la fantasia acumulada durant tot l’any. Amb l’acompanyament dels seus fidels patjes reials, els tres reis s’enfilaran a les carrosses engalanades des d’on seran els protagonistes d’una tarda plena de música nadalenca, caramels, actuacions musicals, xocolatada i activitats per als més menuts durant el vespre previ a la nit més màgica de l’any.

El tret de sortida al recorregut dels Reis Mags pels carrers de Valldoreix es donarà a les 17:45h a la cantonada del Carrer Sant Albert amb Rambla Mossén J. Vergaduer. La comitiva es dirigirà a la Plaça Mas Roig i recorrerà la Rbla. Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig Oreneta, la Plaça Ocells, l’Avinguda Alcalde Ramon Escayola i el Passeig Nard fins fer acte de presència a la Plaça Maria Sabater. Un cop finalitzat l’itinerari, a partir de les 19:30h la Plaça Maria Sabater serà el lloc triat per a que els infants entreguin les seves cartes al propi Melcior, Gaspar o Baltasar.

La plaça a tocar de l’església de l’Assumpció acollirà desde les 17:30h tallers de manualitats per aprendre a confeccionar un penjoll de Nadal i una pandereta nadalenca amb els quals els nens i nenes que s’hi apuntin animaran les festes nadalenques. No seran els únics entreteniments de la tarda mentre petits i grans esperen l’arribada dels Reis Mags ja que l’EMD obrirà a tothom una col·lecció d’enginyosos jocs i autòmats de fusta a la plaça. Allà mateix els veïns i veïnes podran assistir a partir de les 18:30h a l’actuació del popular grup de jazz La Vella Dixieland i combatre el fred amb una xocolatada apta per celíacs desde les 18:30h.

A la cita no faltarà una gran quantitat de caramels que es repartiran des de cadascuna de les carrosses entre tots els assistents a la rua màgica pels carrers valldoreixencs i la rebuda oficial a ses Majestats on l’equip de govern agrairà l’esperada i emocionant visita a la vila un any més.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta