Tot a punt per la Sessió de Nit 2019 de l’Escola de...

Tot a punt per la Sessió de Nit 2019 de l’Escola de Música de Valldoreix

0 312

L’EMV organitza un any més la Sessió de Nit, un vespre musical participatiu, on tothom qui s’atreveixi podrà enlluernar el públic cantant una cançó, acompanyat de la música de la banda de professors del centre musical valldoreixenc.

El restaurant Momotaro, a tocar de la Casa de la Vila, es convertirà durant el vespre del diumenge 24 de març en escenari d’una nova edició de la Sessió de Nit, on artistes amateur d’arreu de Valldoreix podran demostrar les seves dots musicals. Els artistes improvisats preparan prèviament l’actuació amb l’ajuda de la banda de l’Escola de Música i finalment agafaran el micro de la sala per interpretar la seva cançó sota els focus.

La idea de la Sessió de Nit de l’EMV, que tindrà lloc a partir de les 19:00h, és donar al públic l’oportunitat de convertir-se en artista musical per una nit, de la mà de la banda de mestres de l’Escola de Música. No cal tenir uns coneixements professionals de cant per participar al repertori de la Sessió de Nit 2019, només és necessari haver assistit a les dues jornades d’assajos, que els participants van fer el 2 i el 16 de març, amb l’objectiu de poder interpretar amb garanties un tema musical, amb l’acompanyament en viu de la banda, durant la vetllada musical.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta