Totes les entrades exhaurides per a la primera cita del Cicle de...

Totes les entrades exhaurides per a la primera cita del Cicle de Concerts de Valldoreix

0 317

La històrica masia valldoreixenca de Can Monmany es convertirà en l’escenari de luxe de l’estrena del Cicle de de Concerts de Can Monmany ambl’actuació de l’Orquestra Terrassa 48. La cita ha aconseguit exhaurir tots els seients per a al recital que tindrà lloc aquest proper dissabte 1 de juny a les 21:30h.

 El primer concert al nou espai del Cicle de Concerts, la masia de Can Monmany, ha aconseguit esgotar totes les localitats dies abans de la celebració de l’acte. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48, de la mà del mestre Barry Sargent, presentarà davant el públic el treball ‘Les estacions’, aconseguint la fusió de les millors peces musicals del compositor romàntic rus Piotr Illitx Txaikovski amb les embriagants melodies del millor músic del barroc italià, Antonio Vivaldi.

La mostra es dividirà en quatre parts, que representaran cadascuna de les quatre estacions de l’any fent ús de la intensa música de Txaikovsi connectada harmònicament amb les excepcionals composicions de Vivaldi. L’orquestra encetarà l’actuació amb la interpretació de la cançó de Txaikovski ‘Les nits de Maig’ per seguir amb ‘Primavera’, en representació d’aquesta mateixa estació. En segona instància, la part ‘Estiu’ comptarà amb els sons de la melodia homònima de Vivaldi, després de la interpretació de ‘Bacarolle’, obra del compositor de Vótkinsk. La tardor estarà simbolitzada per la txaikovskiana ‘La cançó de tardor’ i per ‘Tardor’, obra de Vivaldi. Finalment, en honor a l’estació hivernal, l’orquestra tocarà les magistrals melodies ‘Febrer’ de Txaikovsi, i ‘Hivern’ de Vivaldi. L’actuació de l’orquestra terrassenca recull tots els ingredients indispensables per fer gaudir de l’art musical a tots els assistents a la sessió.

Les localitats per assistir al recital musical del pròxim dissabte s’han exhaurit, però qui vulgui assistir a la segona i última actuació del Cicle de Concerts, ‘Forat Blanc’ d’Eduard Iniesta, pot adquirir la seva entrada anticipada per un preu de 10€ al Departament de Cultura de l’EMD (dilluns i dijous de 17:00 a 19:00 hores). Les entrades que quedin disponibles abans de la celebració del concert, el 8 de juny a les 21:30h, estaran a la venda una hora abans de l’inici de l’actuació.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta