Toti Soler i Joan Massotkleiner portaran a Valldoreix l’espectacle poètic ‘POETES, elles...

Toti Soler i Joan Massotkleiner portaran a Valldoreix l’espectacle poètic ‘POETES, elles tenen la paraula’

0 290
Joan Massotkleiner i Toti Soler (Font: Aj. de Santa Coloma de Farners)

El reconegut compositor i guitarrista del moviment de la Nova Cançó, Toti Soler, i el prestigiós actor de teatre, cinema i televisió Joan Massotkleiner seran els protagonistes d’una proposta poètica i musical a la Nau de Cultura aquest proper divendres 19 d’octubre.

L’EMD de Valldoreix organitza aquest divendres una ineludible actuació oberta a tota la ciutadania on el mestre Toti Soler i l’artista Joan Massotkleiner faran un homenatge a les dones poetes contemporànies catalanes amb un ampli repertori dels versos més destacats de les artistes. L’actuació, enmarcada al 18è Festival de Poesia de Sant Cugat, promet captivar al públic amb la inconfusible veu de Joan Massotkleiner i l’emotiva guitarra de Toti Soler.

El recital musical possarà veu als imponents i apassionats versos d’artistes de la ploma com Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Maria Antònia Salvà, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Cèlia Sànchez-Mústich i Vinyet Panyella. La Nau de Cultura serà l’escenari idòni a partir de les 20:00h de divendres 19 perque tothom pugi gaudir de la cultura catalana de la mà de les magistrals interpretacions de de dos importants artistes del panorama català com Toti Soler i Joan Massotkleiner.

Totes les persones interessades en la literatura i la poesia catalanes poden consultar les propostes del Festival de Poesia de Sant Cugat, sobre els escenaris fins el 10 de novembre, a través del següent enllaç: https://santcugat.cat/files/651-14518-fitxer/FNP_2018.pdf.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta