Una nova pantalla LED a la plaça de Can Cadena informa la...

Una nova pantalla LED a la plaça de Can Cadena informa la ciutadania de les novetats municipals i les activitats socials i culturals de la vila

La plaça de Can Cadena ha estrenat aquest matí una nova pantalla LED informativa, que ha de servir per donar a conèixer entre la ciutadania informació institucional rellevant, així com les diferents activitats i iniciatives del teixit social, cultural i esportiu de la vila. El dispositiu s’ha instal·lat de forma estratègica a la vorera est de la plaça, la més propera a la masia de Can Cadena, on gaudeix de bona visibilitat des de la pràctica totalitat de la rotonda de la principal porta d’entrada a la vila. La ubicació s’ha triat tenint en compte l’alta afluència de vianants i conductors que transiten per la plaça, que és punt de pas de molta gent que aparca a Can Cadena per anar a agafar els Ferrocarrils de la Generalitat.

La instal·lació de la pantalla LED es va aprovar durant el Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix del passat 21 de maig i ha suposat una inversió de poc més de 17.500€.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta