Valldoreix acorda implantar la parada a demanda al transport urbà i homenatjar...

Valldoreix acorda implantar la parada a demanda al transport urbà i homenatjar a Guillem Agulló

0 649

El Ple de la Junta de Veïns d’aquest dijous ha tirat endavant la proposta de la CUP-PC d’incorporar al servei de bus de Valldoreix l’aturada a demanda entre dues parades parades oficials, per millorar la seguretat de les usuàries durant la nit.

La proposta de la parada a demanda s’ha aprovat amb els vots afirmatius del grup proposant de la moció, els de l’equip de govern i el de la vocal de Ciutadans. El vocal d’ERC-MÉS ha votat en contra per no estar d’acord amb el fons de la moció. També ha prosperat la moció d’ERC-MÉS de sol·licitar a la Comissió del Nomenclator de Sant Cugat que un carrer o una plaça del municipi porti el nom del jove valencià Guillem Agulló, que va morir l’any 1993 apunyalat durant una agressió de caràcter feixista.

Les mocions rebutjades van ser la de la recuperació de les 5 Milles Femenines i l’habilitació de les marquesines de parada de bus com a punts d’informació per a les entitats, totes dues proposades pel grup d’ERC-MÉS.

La Junta de Veïns també ha servit per aprovar la prórroga de la concessió de gestió de l’Escola de Música de Valldoreix a l’empresa Quatettstz, SL, pels proper 4 anys i fins al curs 2021-2022. La proposta ha comptat amb el vot unànim de tot el consistori valldoreixenc, que ha valorat la bona tasca feta per l’empresa gestora. Per últim, el Ple ha acordat nomenar a Bernat Gisbert nou vocal de l’Àrea d’Atenció a les Persones, responsabilitat que s’afegirà a les seves actuals atribucions i que desenvoluparà fins a la reincorporació del president, Josep Puig, ara en període de baixa mèdica.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta