Valldoreix celebra un any més la Diada Nacional de Catalunya a la...

Valldoreix celebra un any més la Diada Nacional de Catalunya a la Casa de la Vila

0 267

Els actes consistiran en la lectura del manifest institucional de l’11 de setembre, a càrrec del president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, seguit de l’ofrena floral dels portaveus dels grups polítics de la corporació i de representants d’entitats i associacions al monument de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets.

Els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Valldoreix començaran a les 12:00 hores als Jardins 11 de Setembre, annexos a la Casa de la Vila de Valldoreix, amb la lectura del manifest amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, a càrrec del president Josep Puig.

Un cop pronunciat el manifest serà el torn de les ofrenes florals. Els primers en acostar-se al monument dedicat a la memòria de l’heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets i Pujol, seran els portaveus dels grups polítics que integren la corporació municipal que faran l’ofrena floral de manera conjunta. Acte seguit seran les entitats i associacions de la vila les que s’aproparan al monument per fer la seva ofrena.

L’acte de commemoració de la Diada a Valldoreix es tancarà amb la tradicional cantada dels himnes Nacional de Catalunya i de Valldoreix, per part dels membres de la Coral l’Harmonia de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta