A l’abril, portes obertes presencials a l’Escola Bressol de Valldoreix

A l’abril, portes obertes presencials a l’Escola Bressol de Valldoreix

0 146

L’Escola Bressol de Valldoreix arreca el mes d’abril posant en marxa les sessions de portes obertes del centre, prèvies a la inscripció per al proper curs 2022-23, destinades a donar a conèixer el funcionament, el professorat i les principals línies de treball de l’equipament educatiu valldoreixenc.

Les famílies de Valldoreix interessades en inscriure els seus fills/filles a l’Escola Bressol de Valldoreix tenen dues cites al llarg del mes d’abril per conèixer de primera mà el centre. L’equipament ha programat la primera sessió pel proper dilluns 4 d’abril, en dos torns horaris (1r grup de 17:30 a 18:30 – 2n grup de 19:00 a 20:00 hores) i una segona sessió el dimarts 19 d’abril, també en els mateixos dos torns horaris. Les famílies interessades podran visitar l’escola en grups de màxim 10 persones i des de la direcció s’ha fixat un màxim d’un únic adult per família i sense infants.

Per participar a les jornades de portes obertes de l’Escola Bressol cal inscripció prèvia, que es pot fer enviant un correu electrònic a: escolabressol@valldoreix.cat o trucant al telèfon: 935892486

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta