Álvaro López guanya el XV Trofeu Vila de Valldoreix-World Tennis Tour BTT...

Álvaro López guanya el XV Trofeu Vila de Valldoreix-World Tennis Tour BTT Academy

0 79

La 15a edició del Trofeu Vila de Valldoreix-World Tennis Tour BTT Academy, disputat del 9 al 16 de maig a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, es va resoldre el passat diumenge 16 de maig amb la disputa de la final entre l’uruguaià Martín Cuevas i el barceloní Álvaro López. El partit, que va estar marcat per un inici fulgurant de Martín Cuevas qui es va endur el primer set amb solvència, es va acabar finalment inclinant del costat d’Álvaro López que va remuntar el primer set en contra i es va acabar imposant en els dos sets següents, amb un resultat final de 2-6, 6-1, 6-4.

En dobles, la victòria va ser pels estatunidencs Martin Damm i Alex Rybakov després d’imposar-se a la final a la parella portuguesa formada per Francisco Cabral i Gonçalo Falcão (6-4, 7-6).

L’entrega de premis del torneig organitzat per la BTT Academy, amb el patrocini de l’EMD de Valldoreix, va comptar amb la presència del president de l’EMD, Josep Puig, que va ser l’encarregat de lliurar el trofeu al campió, Álvaro López. També va participar a l’acte el vocal d’Esports, Bernat Gisbert, que va lliurar una placa d’agraïment al jutge àrbitre del torneig, Andreu Peidró.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta