Can Monmany pren el relleu al Castell de Canals com a seu...

Can Monmany pren el relleu al Castell de Canals com a seu del Cicle de Concerts a Valldoreix

0 947

L’EMD de Valldoreix celebrarà aquest any el Cicle de Concerts a la històrica masia de Can Monmany, amb les actuacions confirmades de l’Orquestra Cambra Terrassa 48 i Eduard Iniesta. L’Entitat Municipal posa a la venda a partir d’avui les entrades del cicle a un preu de 10 euros.

La masia ubicada als peus del Puig Madrona es convertirà en seu del Cicle de Concerts 2019 a Valldoreix. Tothom qui vulgui reservar el seu seient al cicle musical podrà comprar la seva entrada a partir d’avui dijous 25 d’abril, en horari de dilluns i dijous de 17:00h a 19:00h, a la Casa de la Vila, per un preu de 10 euros/entrada. L’organització també posa a disposició del públic una opció d’abonament dels dos concerts a un preu de 20 euros. L’abonament també inclou una entrada gratuïta per a l’espectacle ‘Laponia’, de Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sants, que se celebrarà 22 de novembre a la Nau de Cultura.

La primera cita del cicle musical serà el dissabte 1 de juny al les 21:30h amb l’espectacle ‘Les Estacions’ de L’Orquestra Cambra Terrassa 48, que omplirà Can Monmany amb les melodies clàssiques de compositors de renom com Txaikovski i Vivaldi. El segon concert del cicle anirà a càrrec del compositor barceloní Eduard Iniesta, que presentarà el 8 de juny, també a les 21:30h, el seu treball ‘Forat blanc’ amb un recull de composicions melòdiques emotives i impactants

Enguany, l’EMD de Valldoreix ha modificat l’emplaçament habitual del Cicle de Concerts ateses les tasques arqueològiques i de conservació del patrimoni que s’estan realitzant a l’espai del Castell de Canals.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta