Càritas cull 4.169 kg de verdures i hortalises de l’hort solidari de...

Càritas cull 4.169 kg de verdures i hortalises de l’hort solidari de Valldoreix durant el 2017

0 2032

L’entitat benèfica Càritas Sant Cugat ha cultivat i recollit més de quatre tones de verdures i hortalises al llarg de tot el 2017 de l’espai dels horts solidaris de Valldoreix, una collita que es destina als col·lectius més necessitats de la ciutat.

La primera edició de l’hort solidari de Valldoreix de 2013 va aconseguir aplegar 2.171kg de menjar ecològic dirigit a l’associació benèfica Càritas. Cinc anys després, la producció vegetal ha doblat la xifra amb una collita total 4.169 quilograms de queviures saludables donats a l’entitat social durant l’any 2017.

Aquestes donacions setmanals de menjar sa, ecològic i natural de l’hort social de Valldoreix estan gestionades directament per l’organització sense ànim de lucre i formen part de les cistelles d’aliments que s’entreguen a les persones amb risc d’exclusió social que van a recollir aliments al rebost solidari de Càritas Sant Cugat. Durant tot l’any passat, Càritas va recollir un total de 1.335 kg. de bledes, 1.000kg. de carbassó, 746 kg. de tomàquets, 500 kg. de pebrots, 363 kg. de cogombre i 225kg. d’albergínia.

A més de la gestió de l’hort solidari de l’EMD de Valldoreix, Càritas desenvolupa una iniciativa conjunta amb l’Entitat Municipal on s’ensenyen a les persones aturades en risc d’exclusió a cultivar vegetals i dur a terme les tàsques pròpies de l’horta.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta