El 16è torneig World Tennis Tour-Vila de Valldoreix corona Daniel Mérida Aguilar

El 16è torneig World Tennis Tour-Vila de Valldoreix corona Daniel Mérida Aguilar

0 84

La disputa de la 16a edició del torneig World Tennis Tour-Vila de Valldoreix, trofeu Rise for Good, celebrat del 8 al 15 de maig, va tenir el seu desenllaç el passat diumenge 15 de maig a la pista central de les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix, on el jove tennista de 17 anys i natural d’Alcalà d’Henares, Daniel Mérida Aguilar es va imposar (2-6, 7-5 i 6-2) al català  i primer cap de sèrie del torneig, Oriol Roca Batalla. Tot i començar perdent per un clar 2-6 el primer set, Daniel Mérida es va refer en el segon i tercer set i va aconseguir donar-li la volta al marcador per acabar imposant-se i alçant la copa de campió del torneig valldoreixenc.

En la categoria de dobles, la victòria se la va endur la parella espanyola formada per Álvaro López San Martín i Daniel Rincón, després d’imposar-se a la final a la dupla integrada pel tennista sirià Hazem Naw i l’argentí Franco Emanuel Egea (6-3, 6-2).

Un any més, l’EMD de Valldoreix ha estat un dels principals patrocinadors del torneig que porta el nom de la vila, fent una aportació econòmica de 7.000€, per ajudar a tirar endavant una iniciativa esportiva de primer nivell mundial, que posa el nom de Valldoreix al mapa tennístic internacional. A l’aportació econòmica feta des de l’EMD, enguany s’ha sumat de nou el patrocini de la fundació ‘Rise for Good’ de Jordània, que treballa en un programa de desenvolupament d’esportistes joves.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta