El 3r #TrashtagValldoreix retira prop de 3,2 tones de deixalles de la...

El 3r #TrashtagValldoreix retira prop de 3,2 tones de deixalles de la riera de Can Llobet

La tercera edició del #TrashtagValldoreix, celebrada ahir diumenge 8 de maig al tram valldoreixenc de la riera de Can Llobet, va ser tot un èxit de convocatòria, ja que va comptar amb la participació de prop d’una trentena llarga de voluntaris i voluntàries, que es van voler sumar a la iniciativa per aconseguir que l’entorn natural de Valldoreix estigui cada dia més net.

En total van ser dues hores -la neteja va començar quan passaven pocs minuts de les 11:00h i va acabar tot justa passades les 13:00h- molt productives, durant les quals els participants, petits i grans, es van enfundar el guants proporcionats per l’EMD-Valldoreix i es van endinsar en el torrent i el seu entorn, per lliurar-lo de gran quantitat de residus de tot tipus. Poc a poc i de manera esglaonada van anar apropant-se a les quatre saques habilitades des de l’organització per dipositar a cada una d’elles (vidre, envasos, resta i runa) les deixalles que anaven retirant de la riera.

El gran gruix el van protagonitzar els residus de runa, dels quals es van retirar una xifra propera als 2.500kg, seguit per 500kg de resta, 100 de vidre i uns 30 d’envasos. La d’ahir passa per ser l’edició més productiva del #TrashtagValldoreix, superant per molt les xifres de residus retirades les edicions dels anys 2019 (1.200kg) i 2021 (1.000kg). Aquest fet anima a l’organització a posar la mirada en la quarta edició, que a falta de confirmar la data, se celebrarà durant la propera tardor.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta