El 9è Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel será un homenatge...

El 9è Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel será un homenatge pòstum a Víctor Martínez, impulsor del torneig

0 481

El Club Esportiu Valldoreix esdevindrà un any més l’epicentre del panorama del pàdel català amb la celebració del 9è Super Gran Slam. Enguany el torneig celebrarà la seva edició més especial en reconeixement a la figura de Víctor Martínez, mort recentment, qui va ser fundador de Salerm Cosmètics i un dels principals impulsors del torneig.

El president del CEV, les autoritats i els responsables de la competició van comparèixer el dimarts 7 de maig davant la premsa per presentar els detalls del 9è Super Gran Slam Salerm Cosmètics. Des de l’organització es preveu la participació d’entre 170 i 180 parelles, que saltaran a les pistes del club valldoreixenc per dirimir els vencedors del torneig, que es repartiran un total de 4.500 euros en metàl·lic. El jutge àrbitre Toni Duch serà l’encarregat de dirigir els als enfrontaments que començaran el 19 de maig, en les categories 1a, 2a, 3a i 4a masculina i femenina.

Les finals tindran lloc al Club Esportiu el 26 de maig a partir de les 10:00h i, com tots els partits de la competició, es retransmetran a través del canal de YouTube de la Federació Catalana de Pàdel, perquè tothom pugui gaudir dels enfrontaments. Durant l’acte d’entrega de premis, el mateix diumenge, es retrà homenatge a la figura de Víctor Martínez Vicario, fundador de Salerm Cosmètics, sponsor principal del torneig des dels seu inici, desaparegut l’11 de desembre de 2018 a l’edat de 78 anys.

Tots els participants del torneig disputaran un mínim de 2 partits i rebran, a càrrec de l’organització, una samarreta oficial del torneig i un welcome pack molt complert de productes dels patrocinadors del campionat. El preu de l’incripció al Super Gran Slam és de 25 euros i es pot realitzar fins a les 10:00h del 17 de maig al web de la FCP: www.fcpadel.cat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta