El Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix amplia l’oferta de serveis per avançar...

El Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix amplia l’oferta de serveis per avançar cap al desconfinament

0 255

El Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix, ubicat a les dependències de la Casa de la Vila, evoluciona cap a la nova normalitat. I ho fa ampliant els serveis que es presten a les seves usuàries i usuaris, amb l’horitzó posat en el proper dia 21 de juny, data en què s’acaba l’estat d’alerta, i quan l’equipament recuperarà la prestació de serveis, adaptant-se a la nova situació.

Fins a l’arribada de la fase 3 i a l’espera de veure com s’haurà de prestar el servei en la ‘nova normalitat’, en aquests moments el biblioaccés de Valldoreix ofereix als usuaris dos punts d’accés informàtic per a consultes d’internet, amb cita prèvia i amb el temps limitat a una hora. També està a disposició de la ciutadania un punt de consulta amb accés a impressions, que s’haurà de fer servir en les mateixes condicions de reserva i temps d’utilització.

El servei també ha habilitat 7 espais disponibles a la Sala de Lectura, per garantir el preceptiu distanciament social, i on els usuaris/es poden tenir accés a la xarxa d’internet sense fils i a endolls per als seus aparells informàtics/electrònics. La reserva de tots els espais, així com dels ordinadors i les cites pèvies s’ha de fer a través del correu: biblioaccesvalldor@valldoreix.cat o per telèfon trucant al: 936759361.

Igualment, totes les persones que s’acostin al Biblioaccés Vall d’Or podran fer gestions presencials com fer-se el carnet, retornar documents i llibres en préstec. Per tal de poder tenir accés al fons bibliogràfic i a les col·leccions de l’equipament i endur-se llibres a casa, caldrà demanar cita prèvia a través dels canals esmentats amb anterioritat.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta