El Biblioaccés Vall d’Or estrena l’horari d’estiu amb l’aula d’estudi nocturn per...

El Biblioaccés Vall d’Or estrena l’horari d’estiu amb l’aula d’estudi nocturn per a exàmens

0 250

Un any més, el Biblioaccés Vall d’Or de Valldoreix enceta l’horari per als mesos d’estiu amb la posada en marxa de l’aula d’estudi nocturn per preparar els exàmens de selectivitat. La iniciativa vol donar resposta a les demandes dels estudiants de disposar d’espais habilitats per a l’estudi, per poder preparar les importants proves que se celebraran del 7 al 10 de juliol.

De l’1 al 9 de juliol, excepte divendres i dissabte, les portes del Biblioaccés estaran obertes fins a les 00:30h de la nit per donar cabuda a tots els i les estudiants que necessitin disposar d’un lloc per preparar els exàmens de selectivitat. L’horari d’aula nocturna tindrà una limitació de places disponibles al 50% per complir amb les mesures anticovid-19. Durant el període d’estudi nocturn la sala disposarà de Wi-Fi per a tots els usuaris, mentre que el servei de préstec de llibres no estarà disponible. La iniciativa d’estudi nocturn del biblioaccés es recuperarà passades les vacances, del dia 1 al 9 de setembre, també exceptuant divendres i dissabte, coincidint amb les properes convocatòries d’examens.

Pel que fa a l’horari diürn, a partir del dia 13 de juliol començarà l’horari intensiu de l’equipament, que donarà servei de dilluns a divendres de 9:00 a 16:00h, mentre que els dissabtes ho farà de 10:00 a 14:00h. Durant l’agost el biblioaccés i la bústia de retorn estaran tancades per vacances d’estiu.

Per a més informació: http://bibliovalldor.valldoreix.cat o trucant al telèfon 936759361

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta