El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un...

El Casal d’Avis celebra 37 anys de vida de l’entitat amb un recital líric i felicitant els socis nonagenaris

El Casal d’Avis de Valldoreix es va vestir de gala el passat dijous 27 de maig per celebrar el 37è aniversari de l’entitat de gent gran de Valldoreix, amb un acte que es va celebrar a la Nau de Cultura i que va comptar amb la presència de la màxima autoritat de l’EMD de Valldoreix, el president Josep Puig i de les vocals del govern, Susana Herrada i Elena Degollada. Tampoc es va voler perdre la celebració la vocal del PSC, Susana Casta.

L’aniversari va començar amb els parlaments de les autoritats i de la presidenta del Casal d’Avis Montse Roura, que va voler destacar la gran tasca que s’està fent des del nou equip directiu de l’entitat i va voler agrair els esforços realitzats per tothom per mantenir l’activitat del casal durant l’any llarg de confinament i restriccions per la pandèmia. Seguidament va prendre la paula el president Josep Puig, que va lloar l’esforç de totes les persones que al llarg de 37 anys han treballat per omplir de vida i d’activitat el Casal d’Avis de Valldoreix i els va encoratjar a seguir empenyent perquè el casal segueixi sent una de les entitats més actives de Valldoreix.

Els parlaments van donar pas a l’emotivitat amb la felicitació als socis nonagenaris de l’entitat, els quals van pujar a l’escenari i se’ls va obsequiar amb la lectura d’un poema, una fotografia seva emmarcada juntament amb el poema que els hi havien recitat i un petit present per a cada una d’ells.

El concert líric protagonitzat per la soprano Patrícia Sendra i el pianista Manuel Ruíz va posar el punt final a l’acte. Sendra i Ruíz van estar acompanyats a l’escenari per la ballarina Ainoa Soler, que va delectar els assistents amb unes coreografies executades al ritme de la música. Durant el recital els assistents van poder escoltar peces operístiques de compositors tan rellevants com Sergei Rachmaninoff, Frederic Chopin, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Antonin Dvorak, Enric Granados, Joaquín Rodrigo i Jesús Guridi.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta