El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de...

El Casal d’Avis presenta avui una exposició dedicada al creixement artístic de Miquel Pellicer i la seva néta

0 692

L’artista valldoreixenc Miquel Pellicer i Xènia Monells, la seva néta, seran els protagonistes de l’exposició “D’avi a néta” que es presenta avui al Casal d’Avis de Valldoreix. El recull artístic de la proposta vol mostrar a la ciutadania com han desenvolupat les seves capacitats artístiques l’avi i la néta.  

El pintor i dibuixant de Valldoreix, amb la companyia de la seva neta, han passat una temporada avançant en el coneixement pictòric i descobrint les seves capacitats artístiques plegats. Les peces sorgides d’aquesta excepcional col·laboració estaran exposades a partir d’avui a les 18:30h al Casal d’Avis de Valldoreix.

Les il·lustracions dels dos artistes, pare i filla de la regidora santcugatenca Susanna Pellicer, han sortit de l’estudi farcit d’obres artístiques de Miquel Pellicer, per aterrar directament al Casal d’Avis amb entrada lliure per tothom qui decideixi apropar-se a gaudir de la destressa i les habilitats de l’avi i la néta valldoreixencs. La interessant proposta del Casal sobre aquest excepcional i emotiu treball familiar estarà oberta al públic entre avui i el 9 de novembre amb horari de dilluns a divendres de 16:00h a 20:00h.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta