El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de...

El Casal d’Avis visita una exposició sobre la influència en l’art de tècniques esotèriques des dels anys cinquanta

0 601

El Casal d’Avis de Valldoreix organitza avui, 9 d’octubre, una interessant visita a l’exposició ‘La Llum Negra: Tradicions secretes en l’art des dels anys cinquanta’, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La mostra aplega referències a la influència d’idees ocultes en l’art pictòric, la cultura popular, el còmic, el jazz, el cinema i el rock alternatiu.

Els avis i àvies del Casal han sortit aquest matí a les 10:00h des de l’Estació de FGC de Valldoreix cap a Barcelona per assistir a l’exposició ‘La llum negra’ per un preu de 5€. La visita guiada al CCCB té com a objectiu introduïr als curiosos visitants dins l’interessant viatje a travès de les diverses tradicions secretes que han influït el desenvolupament de la cultura artística des de mitjans del segle XX.

La proposta cultural del Casal d’Avis fa un repàs de pintures, dibuixos, gravats, escultures, fotografies, llibres, música i més categories d’artistes nord-americans, país on les tècniques esotèriques artístiques han tingut més acceptació. A més, l’exposició presenta materials de gran valor propietat d’artistes d’alt reconeixement com els expressionistes abstractes Antoni Tàpies, Barnett Newman o Agnes Martin, acompanyats per peces de mestres de l’underground contra-cultural dels anys 60-70s. Els participants visiten el museu amb la companyia d’una persona documentada i experta en el tema.

La transgressora visita cultural al CCCB arriba després que la setmana passada el Casal d’Avis donés el tret inaugural a l’exposició artística “D’avi a néta”, disponible fins el 9 de novembre al Casal, mostrant una clara aposta per la difussió de la cultura artística contemporània de l’entitat de gent gran de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta