El Cicle de Cinema a la Fresca torna un any més a...

El Cicle de Cinema a la Fresca torna un any més a Valldoreix per amenitzar les nits d’estiu

0 2633

L’estiu arriba a Valldoreix un any més i ve de la mà amb el Cicle de Cinema a la Fresca. La tradicional cita cinèfila dels divendres de juliol i agost, organitzada per l’EMD de Valldoreix, te per objectiu entretenir les nits estivals de grans i menuts de Valldoreix, al voltant de la gran pantalla i fer-los gaudir de les millors produccions cinematogràfiques actuals.

La vila es prepara per una nova edició del Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, una iniciativa que any rere any aplega a la ciutadania al la plaça del Casal de Cultura per fer més agradables les caloroses nits estiuenques dels divendres de juliol i agost. La programació de projeccions cinematogràfiques començarà el 5 de juliol i finalitzarà el 9 d’agost. Totes les pel·lícules del cicle començaran a les 21:45h

En total, l’Entitat Municipal ha elaborat un programa amb sis pel·lícules d’estils molt variats i aptes per a tots els públics. La cinta ‘La Classe d’Esgrima’ serà l’encarregada d’obrir el Cicle de Cinema 2019 el divendres 5 de juliol, amb un argument que narra la història del campió d’esgrima Endel, obligat a marxar de la Unió Soviètica per tornar a la seva terra natal i treballar de professor d’educació física. La segona cita amb el cinema a l’aire lliure arribarà el 12 de juliol de la mà del film ‘El meu veí Totoro’, una fantàstica història protagonitzada per la petita Mei, una nena de 4 anys que es trasllada amb el seu pare a viure a una casa al bell mig d’un bosc màgic, on troba dos esperits que l’acompanyaran a trobar el rei del bosc, Totoro. L’equador del cicle serà el 19 de juliol amb la tercera projecció de la mostra, ‘Paris Puede Esperar’, un relat ple d’aventures i descobriment personal.

El llarmetratge ‘Lion’ serà l’excusa per omplir la plaça valldoreixenca el 26 de juliol per decobrir la vida de Saroo, un nen de 5 anys que es perd pels carrers de la ciutat índia de Calcuta i és adoptat per una família australiana. Llarg temps després, decideix trobar la seva família biològica uns anys després només amb l’ajuda de Google Earth. El 2 d’agost serà el torn de la penúltima pel·lícula del cicle, ‘El nostre últim estiu a Escòcia’, una aventura familiar al que semblaven unes vacances per fugir de l’estrès de la llar. Com a cloenda de la mostra filmogràfica, la plaça del Casal de Cultura acollirà el 9 d’agost el llargmetratge sobre la història del pilot que va aconseguir l’any 2005 fer aterrar el seu avió de passatgers al riu Hudson, salvant milers de vides. ‘Sully’ serà l’encarregat de tancar l’edició de 2019 de l’esperat Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta