El Club Natació Valldoreix tindrà 5 representants al Campionat d’Espanya de natació...

El Club Natació Valldoreix tindrà 5 representants al Campionat d’Espanya de natació artística

0 2220

L’equip de nedadores del club valldoreixenc es va presentar divendres 18 a les instal·lacions esportives del barceloní Club Kallípolis per fer-se amb un lloc a les proves del Campionat d’Espanya en categoria alevina.  

La natació artística valldoreixenca tindrà representació al Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina de la mà de les nedadores Carla Peña, Anita Castro, Itziar Blanco, Paula Marcipar i Queralt Pascual. Amb l’exhibició del passat divendres al Club Kallípolis de Barcelona, les cinc joves esportistes van aconseguir la classificació per participar al certamen que se celebrarà a la ciutat de Sabadell i a l’illa canària de Lanzarote aquest mateix any.

L’equip aleví va mostrar les seves grans capacitats artístiques amb diverses proves individuals en sec i aquàtiques a la seu del Club de Natació Sincronitzada Kallípolis. El jurat es va mostrar satisfet amb la feina de les joves esportistes valldoreixenques, entrenades per Andrea Puerta des de fa només un any i mig, i va atorgar a l’equip la possibilitat de participar al prestigiós Campionat d’Espanya de natació artística en categoria alevina.

Abans del concurs estatal, la propera oportunitat perquè tothom pugui gaudir de les habilitats de les esportistes serà a la cita de l’equip del Club Natació Valldoreix amb el Campionat de Catalunya el 2 de febrer.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta