El model educatiu i el futur de l’Escola de Música centren el...

El model educatiu i el futur de l’Escola de Música centren el debat de candidatures a presidir l’EMD

0 408

La Sala de Plens de l’EMD va acollir ahir dilluns el debat sobre el present i el futur de l’Escola de Música de Valldoreix entre els representants de totes les candidatures a presidir l’EMD-Valldoreix, excepte de Ciutadans.

 La taula rodona organitzada per l’AMPA de l’escola va comptar amb la participació d’Elena Degollada, en representació de Junts Per Sant Cugat-Valldoreix; Xavier Humet, presidenciable per la coalició Guanyem Valldoreix; Susana Casta, presidenciable pel PSC-Millor Per Valldoreix-CP; Marta Salvador, del Partit Popular; David Sempere, presidenciables de Primàries i Manel Cerdà, director de l’Escola de Música. L’acte va aplegar a una cinquantena de persones a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

La trobada va començar al voltant de les set del vespre amb un parlament sobre les opinions de cada portaveu sobre l’actual paper de la música al sistema educatiu català i la integració de l’educació musical a l’aprenentatge dels joves infants de la vila i del país. La sessió va continuar amb el plantejament de la moderadora i directora de l’AMPA, Sandra Rovira, sobre el model educatiu del centre, amb la finalitat que cada candidat exposés les seves propostes per millorar la qualitat del centre valldoreixenc. Per posar punt i final a la sessió, l’últim bloc temàtic va posar sobre la taula el futur de l’escola i, especialment, va posar l’accent en el projecte de construcció del nou edifici de l’Escola de Música. En acabar la discussió, la moderadora va obrir el torn de preguntes del públic, que va poder adreçar les seves qüestions als candidats, aclarir dubtes i exposar els seus punts de vista envers l’escola musical.

L’últim debat local abans dels comicis municipals del 26 de maig serà dijous 23 a les 19:00h a l’EMD de Valldoreix. La iniciativa està organitzada conjuntament entre l’associació cultural Valldaurex i l’Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, amb la retransmissió en directe a càrrec de Cugat.cat.

 

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta