El Nadal arriba a Valldoreix amb la tradició de l’encesa de l’arbre...

El Nadal arriba a Valldoreix amb la tradició de l’encesa de l’arbre a la Pl. Maria Sabater

0 499

Un any més, l’època nadalenca es fa present als carrers i places de Valldoreix amb l’esperada encesa de l’arbre de Nadal i de l’enllumenat dels carrers de la vila. La xocolatada i els tallers de manualitats nadalenques per als més menuts completaran la festa de l’arrencada nadalenca.

Veïns i veïnes, petits i grans s’aplegaran avui divendres a la tarda al voltant de l’arbre de Nadal de la plaça Maria Sabater per donar la benvinguda un any més a les esperades festes nadalenques a Valldoreix. L’espertit de germanor nadalenc imbuirà la plaça valldoreixenca, que s’omplirà per gaudir d’una xocolata calenta amb melindros per a tothom, dels tallers de confecció del ‘Fanalet de Nadal’ per a la mainada i de música tradicional nadalenca per a tots els públics.

Els infants de l’Escola Ferran i Clua protagonitzaran un dels moments més emotius del vespre quan s’apropin a l’arbre de Nadal per omplir les branques dels seus desitjos per al nou any. L’altre gran moment serà la tradicional xocolata calenta amb melindros, que l’EMD de Valldoreix té preparada per tal d’ajudar a tots els assistents a fer passar el fred capvespre, mentre esperen l’encesa de l’arbre a càrrec del president, Josep Puig, acompanyat pels vocals de l’equip de govern Susana Herrada, Bernat Gisbert i Elena Degollada.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta