El Ple de l’EMD de Valldoreix aprova la compra de càmeres de...

El Ple de l’EMD de Valldoreix aprova la compra de càmeres de videovigilancia i un dron

0 508

El consistori valldoreixenc va donar ahir, 7 de març, el vist i plau a una modificació pressupostària que té per objectiu l’adquisició de dispositius tecnològics de videovigilància com càmeres i drons, per millorar la seguretat al territori de Valldoreix.

La Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix es va reunir ahir al vespre en sessió plenària extraordinària per donar llum verda a la modificació del pressupost de l’Entitat Municipal, amb un augment en la partida dirigida al conveni amb l’Ajuntament de Sant Cugat per a la compra de drons i càmeres de vigilància. El Ple va aprobar definitivament també la modificació dels comptes destinada a executar els projectes sortits dels pressupostos participatius i la rehabilitació de la riera d’en Nonell.

La compra dels dispositius de seguretat es concretarà a través d’un conveni entre l’EMD-Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat, que és l’ens amb les competències de seguretat a la vila, que implicarà la compra d’un dron i 5 càmeres de vigilancia, que servirán per intensificar les tasques de patrullatge de la Policia Municipal a Valldoreix. Les noves eines estaran dotades amb dispositius lectors de matrícula i comptaran amb un sistema intel·ligent de control que detecta els vehicles que realitzin una mateixa ruta en poc temps i identifica els cotxes que circulen a una velocitat anormalment reduïda. El dron de vigilància aèria estarà equipat amb una càmera tèrmica per desenvolupar tasques de control durant les hores de foscor i a les zones boscoses i servirà de suport per a les tasques del dispositiu de vigilància de la Policia Local.

La quantitat destinada per l’EMD per adquirir del dron i comprar i instal·lar les càmeres de vigilància als carrers és de 29.933 euros.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta