El Ple de l’EMD de Valldoreix reprèn l’activitat després de l’estiu amb...

El Ple de l’EMD de Valldoreix reprèn l’activitat després de l’estiu amb una sessió capitalitzada per les mocions

0 450

Una proposta per la posada en marxa d’una campanya de civisme entre la ciutadania, una per la neteja dels embornals, una tercera per la convocatòria de la Comissió de Seguretat i fins a sis mocions són les que es debatran aquest dijous en la primera Junta de Veïns després de les vacances.

La sessió començarà amb la moció presentada pel grup de Ciutadans pel desenvolupament d’una campanya de civisme entre la ciutadania i seguirà amb una moció del PSC-CP per netejar els embornals. La tercera moció la plantejaran els grups del PSC-CP i ERC-MES per a la convocatòria de la Comissió de Seguretat, mentre que la quarta moció la presentarà la CUP-PC per demanar la realització d’un pla de millora urbana a la Colònia Montserrat i agilitzar el tràmit administratiu per a la urbanització del Barri. Per acabar es defensarà la proposta dels grups municipals de la CUP-PC i ERC-MES per donar suports a Refugee Welcome i als migrats arribats en segona fase d’acollida; i la moció dels grups ERC-MES, CUP-PC i PSC-CP per garantir el dret a l’habitatge a Valldoreix.

Un cop acabat el torn de les mocions es procedirà a donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de juliol de 2019 al dia 10 de setembre de 2019; de l’execució del segon trimestre del pressupost 2019; de l’informe sobre els compliments de pagament del segon trimestre de l’any 2019 i el període mitjà de pagament; i de les dades d’avaluació dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat del segon trimestre 2019.

El darrer tram de la Sessió Plenària servirà per presentar la vuitena modificació pressupostària de 2019; ratificar l’aprovació de l’esborrany de Modificació del Conveni amb l’Ajuntament per deixar sense efecte les cessions de l’EMD dels terrenys de l’Estació; i sol·licitar al Consorci del Parc de Collserola la Modificació dels Estatuts per tal que l’EMD de Valldoreix formi part de l’Assemblea General com a membre de ple dret, amb veu i vot.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta