El ple de maig de Valldoreix estrena nou vocal d’ERC i pròrroga...

El ple de maig de Valldoreix estrena nou vocal d’ERC i pròrroga el contracte de l’Escola de Música

El ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Valldoreix ordinària del mes de maig, celebrada ahir dijous dia 19, va estar marcada per la presa de possessió del nou vocal i portaveu del grup d’ERC-MES, Ramon Segura, que va prometre el càrrec davant del president de l’EMD de Valldoreix, Josep Puig. Ramon Segura, a qui el president li va imposar la insígnia amb l’escut de la vila, va prendre possessió del nou càrrec prometent per ‘imperatiu legal i pel sufragi universal expressat a les urnes pels ciutadans que aspiren a una república catalana’. Un cop formalitzat l’acte el nou vocal va ocupar el seu lloc al plenari i va encetar la seva singladura com a vocal de la corporació local de Valldoreix.

Les mocions: Obertura del CAP tot l’any i investigació del ‘Catalangate’

La moció de Ciutadans per reclamar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya l’obertura durant tot l’any del CAP de Valldoreix va encetar el debat de les propostes presentades pels grups polítics al ple. El text de la formació taronja va rebre el suport unànime de la resta de formacions i la moció va quedar aprovada. També es va aprovar, amb el suport dels tres vocals del govern i el representant de la CUP-PC, la moció amb què el nou vocal d’ERC-MES s’estrenava al plenari valldoreixenc per tal d’exigir al govern espanyol que s’investigui el ‘Catalangate’, trama d’espionatge a càrrecs polítics i activistes independentistes. Es van mostrar contraris a la proposta republicana les vocalies del PSC-CP i de Ciutadans.

Va quedar sobre la taula la proposta cupaire per a la signatura d’un acord antifeixista a escala local. Va ser el mateix vocal de la CUP-PC qui va demanar aplaçar el debat i la votació per poder seguir treballant la proposta i aconseguir el màxim consens amb la resta de formacions.

Festes locals 2023 i pròrroga del contracte de l’Escola de Música

La sessió plenària va continuar amb l’aprovació del calendari de les festes locals per al proper 2023 que van quedar fixades pels dies 3 de març (diada de Sant Medir) i 16 de setembre (festa patronal de Sant Cebrià). La Junta de Veïns va donar igualment llum verda a la pròrroga del contracte per a la gestió del servei de l’Escola de Música de Valldoreix a l’empresa Quartettsatz SL. L’ampliació de l’actual concessió es fa pel termini de dos anys i finalitzarà a l’acabar el curs 2023-2024.

La part final de la sessió va estar dedicada a la preceptiva activitat ordinària de control, durant la qual es va donar compte al ple dels decrets de presidència, decrets de contractació, l’informe sobre l’estat d’execució del pressupost i l’informe sobre compliments de pagament.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta