El torneig Rafa Nadal Tour by Mapfre no falla a la seva...

El torneig Rafa Nadal Tour by Mapfre no falla a la seva cita anual amb el Club Esportiu Valldoreix

0 448

Valldoreix es convertirà, un any més, en el centre de l’activitat tennística del país amb la celebració d’una competició, que comptarà amb la participació dels joves talents d’aquest esport sobre les pistes del Club Esportiu Valldoreix, i que està promoguda pel prestigiós tennista mallorquí.

Les instal·lacions de terra batuda del club valldoreixenc seran l’escenari idoni on les promeses de la raqueta podran demostrar les seves capacitats sobre la pista, la setmana del 12 al 20 d’abril. El recinte del CEV acollirà una de les competicions que el certamen del Rafa Nadal Tour by Mapfre organitza durant tot l’any a localitzacions d’arreu del territori nacional i a les Illes Balears.

El torneig va néixer el 2014 amb la voluntat de contribuir a l’aprenentatge esportiu dels joves esportistes de categories SUB-12 i SUB-14. Enguany el certamen celebra la seva sisena edició amb un circuit que farà parada a les localitats de València, Sevilla, Alacant, Bilbao i Valldoreix, mentre que els set millors jugadors i jugadores de cada categoria podran disputar el màster que se celebrarà a l’illa de Mallorca al setembre. La competició a Valldoreix comptarà amb el coeficient màxim de puntuació (2’5) a la classificació de la Real Federació Espanyola de Tennis, amb una trobada on els enfrontaments es resoldran sobre terra batuda amb pilotes Babolat i amb proves distribuïdes en dues categories: SUB 12 i SUB 14.

La fase prèvia del campionat serà del 12 al 14 d’abril de 2019, mentre que la fase final de la contesa es resoldrà del 15 al 20 d’abril de 2019. Els partits es disputaran al millor de 3 sets amb tie-break en tots els sets amb, preferentment, llum natural, però si és necessari, els partits es jugaran amb llum artificial. Si en els partits de fase prèvia es dona un cas de set iguals, es disputarà un super tie-break.

És obligatori fer les inscripcions a través del lloc web oficial del circuit (www.rafanadaltour.com) abans del 2 d’abril a les 18:00h, amb l’enviament del document d’autorització al correu organizacion@rafanadaltour.com. Tots els detalls de la convocatòria estan disponibles a l’espai web www.rafanadaltour.com/esp/torneos-barcelona-3-2019.asp.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta