El torneig Vila de Valldoreix-Rise for Good de tennis tindrà nou campió...

El torneig Vila de Valldoreix-Rise for Good de tennis tindrà nou campió aquest diumenge

0 273

La XIV edició del Torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Rise for Good enceta a partir d’avui divendres la fase decisiva de la competició, amb la disputa de la ronda de quarts de final, seguida de les semifinals, programades per dissabte i de l’esperada final, que es disputarà diumenge. Del total dels prop de 70 tennistes que s’han donat cita al torneig, sumant els jugadors inscrits a la fase prèvia i els directament classificats pel quadre final, ara ja només en queden 16, que al llarg d’avui i demà lluitaran per fer-se un lloc a la gran final. La cita serà el diumenge 15 de novembre a la pista central del Club Esportiu Valldoreix, on es coronarà el guanyador de l’edició 2020 del Torneig Vila de Valldoreix-Trofeu Rise for Good.

Al llarg de tota la setmana de competició, que va començar del dia 8 de novembre, el millors tennistes joves arribats d’arreu del món han hagut de fer front, a banda de als seus rivals, a la dificultat afegida de la pandèmia de Coronavirus, que els ha obligat a seguir unes estrictes mesures sanitàries. Per evitar contagis entre els tennistes l’organització del torneig no ha permès l’entrada a socis i espectadors, mentre que els jugadors només han pogut comptar amb dos acompanyants. Igualment, totes les persones autoritzades s’han hagut de sotmetre a constants controls de temperatura cada cop que accedien a les instal·lacions i han hagut d’utilitzar regularment gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans, com també mantenir la distància de seguretat.

Els 16 tennistes finalistes arriben a Valldoreix des d’arreu del món -amb representants de Rússia, Dinamarca, Kazakhstan, França, Ucraïna, Argentina, Jordània, Estats Units, Itàlia i Espanya- per pugnar pel torneig valldoreixenc i repartir-se els 15.000 dòlars en premis. L’EMD de Valldoreix dona el seu suport a l’organització del torneig, que porta el nom de la vila, amb una aportació econòmica de 7.000€, per ajudar a tirar endavant una iniciativa esportiva de nivell mundial, que posa el nom de Valldoreix al mapa tennístic internacional.

NO HI HA COMENTARIS

Deixar una resposta